Camp Nord-Østerdal #8 Intervaller (11/07/2020)
Category: Training
Map/area: Holtålsåsen
Country: Norway
Distance: 6.01 km
Time: 52:31
Average HR: 172
Maximum HR: 192
Tung og trøtt i beina i dag, så løp passe fort i stedenfor fort. Kult og krevende terreng!

Førstedraget startet jeg i fellesstart med Andrine og Viktoria, bra til 1.post, til 2. ble jeg usikker i siste myra da den ikke hadde noe vann og trodde jeg var lengre venstre enn jeg var. Dermed mistet jeg de to andre. Ok videre, men fra å løpe det jeg orket skrudde jeg ned til passe fort.

Andredraget startet jeg ut 15s bak Ingrid og Malin, og sammen med Ingeborg. Bra til 5., men litt skeivt til 6., ok til 7. og 8. Litt nøling inn i 7., krevende terreng og litt tungt å forstå kartet i fart.

Tredjedraget startet jeg først alene, bra til 9. Her tok jeg igjen Andrine som hadde startet foran meg, liten sving inn i 10. Lot meg påvirke litt av Andrine og en til som løp lenger til høyre, men stolte mer på meg selv og kom meg opp igjen til posten ganske kjapt. Tok igjen Viktoria der. Bra til 11. kun litt nøling, bra også til 12., men til 13. trodde jeg at jeg så kollen rett til venstre for streken halvveis, men så i realiteten en kolle et hakk lenger til venstre og løp litt lenger enn nødvendig her. Forstod det ganske kjapt.

Fjerdedraget startet jeg igjen først, denne gangen med 1min forsprang. Startet bra til 14. og 15., men til 16. sleit jeg med kompasset og ble litt forvirret av vannene som ikke alltid hadde vann og det ble litt sikksakk. Til 17. sklei jeg ut på retningen inn mot posten.

Femtedraget startet jeg igjen først i enkeltstart. Tok dette draget ganske med ro, litt mye sikksakk ut av 18., men bra til 19. Til 20. ble retningen helt feil, og til 21. forstod jeg ikke hvorfor jeg havnet i grønnstripete før siste myra og trodde derfor jeg var lengre høyre enn jeg var. Ble en liten runde om feil topp før jeg kom meg rett.

Show comments (0)
 
Camp Nord-Østerdal #8 Intervaller (11/07/2020) Camp Nord-Østerdal #8 Intervaller (11/07/2020)