Euromeeting Stafett (09/08/2009)
Category: Competition
Map/area: Seelisberg
Country: Switzerland
Discipline: Relay
Etter den elendige langdistansen var jeg klart revansjesugen, og i det startskuddet gikk så jeg at de to første strekkene var identiske med de strekkende jeg, Mali og Kine hadde tenkt ut kvelden før. Det ga meg en følelse av kontroll, og jeg kunne ta kommandoen i feltet allerede fra startpost. Post etter post satt der den skulle, og på vei til 4.post begynte jeg å få luke.

Luka vokste og var nok oppe i 30sekunder da jeg hadde to poster igjen til runding. Dessverre ble det to mindre bommer på disse postene, og jeg ble hentet igjen av feltet. Flyten fortsatte på sisterunden, men de andre lagene holdt følge. Fra nest siste post, og til mål, satte jeg tempo i håp om at de andre skulle være slitende, og det var bare en svenske som fortsatt var sammen med meg på sistepost. Derfra og til mål var det bare oppoverbakke, og jeg ga alt jeg hadde. Svensken ble borte, og jeg kunne sende Kine ut med cirka 20sekunders ledelse!

Kine løp jevnt, men tapte terreng til sveitsiske Rahel Friederich som løp en knall etappe. Kine kjempet likevel bra, og sendte Mali ut som nummer 6. Mali hadde lang gafling i starten, og en finne smatt forbi før runding. Mali ga ikke opp, og passerte Norges førstelag på sisterunden, og løp oss inn til en 6.plass, mens førstelaget ble nummer 7. Laget mitt klarte målsetningen, som var å bomme mindre enn 5minutter til sammen. Det var likevel kjedelig at det ikke ble noen pallplasseringer i verken dame- eller herrestafetten.
Show comments (0)
 
Euromeeting Stafett (09/08/2009)