Bern By Night (14/11/2014)
Category: Competition
Map/area: Buriholz
Country: Sveits
Distance: 8.28 km
Time: 66:06
Average HR: 179
Maximum HR: 208
Fellesstart med ca 100stk. Jeg åpner bra og er med teten fram til 4.post. Der er jeg den første som må til høyre i sommerfuglen, og da posten står godt gjemt midt i et grøntfelt (ikke på kartet), leter jeg lenge før jeg finner den, og får selskap kjapt(+2min). Til 6. løper jeg rett forbi posten uten å se den, og bruker tid på å ta meg inn igjen (+1min), og jeg merker at det kommer raskere løpere et stykke bak meg. Til 9. løper jeg litt for langt, og til 10. slipper jeg meg for langt ned (+1-2min). Ut av sommerfuglen er jeg alene, men inn i 12. kommer Kaspar Hägler bakfra. Til og med runding går det bra, men Kaspar løper fra meg.

På 16. post nøler jeg, og til 17. Blir det kjempe bom. Tåke og diffust, grønt område gjør det vanskelig, og jeg tror jeg er i svingen på stien, men havner ned på neste sti og må prøve på nytt. Finner posten på 2. forsøk. Er alene, og får ikke noe hjelp i noen av postene i tåka, På 18. er det en rot mer enn på kartet og jeg løper en runde rundt den før jeg kommer meg til riktig sted. Til 19. løper jeg på stien, tror jeg, men havner for langt til venstre. Tåka gjør det vanskelig. Til 20. får jeg ikke taket på det grønne og løper kun på kurs, nøler inn i posten. 21. til og med 26. går bra, og på 24. kommer jeg sammen med Lilly Gross. Til 27. velger jeg å løpe opp om stiene for å gjøre det litt lettere for meg selv, men i de store stidelene er tåke tjukk og stiene fulle av løv, og jeg klarer ikke å se hva som er sti og ikke. Havner feil, og innser det først et godt stykke nedover da stien går i helt feil retning. Lilly forsvinner, men jeg har selskap av en herreløper fram til og med mål. De siste postene går bra.

ALt i alt rundt 10 minutter bom, der jeg først og fremst sleit med tåke eller å plassere posten i grøntområder. Reflektorene var svake, og lyste ikke opp før men var på posten. Fornøyd med eget tempo, men usikker på hvorfor jeg bommer så mye, selvom tåka gjorde det ekstra vanskelig. Antagelig var jeg litt for hissig i forhold til at det var første nattøkt og første o-tekniske på 2 uler.

Show comments (0)
 
Bern By Night (14/11/2014) Bern By Night (14/11/2014)