Schweizermeisterschaft Stafette (03/07/2016)
Category: Competition
Map/area: Hasenberg
Country: Switzerland
Discipline: Relay
Distance: 8.5 km
Time: 49:07
Average HR: 199
Maximum HR: 210
Litt nøling inn i 1, og litt usikker inn i 2, men god løping og ligger med i teten og styrer her. Kjører meg fast ut av post 2, men har god kontroll inn i post 3 som er gaflet. Ut av post fire vurderer jeg veldig å løpe et høyre veivalg og spare litt høyde, men bestemmer meg ut fra dårlige erfaringer med å dra selv tidlig på førsteetappe til å bli med feltet. Det var en ok avgjørelse da jeg tror de fleste veivalgene var ganske likeverdige. Merker kjører på vei opp bakken på langstrekket til 5 (sliten etter en ukes samling), men holder akkurat følge. Velger å løpe selvstendig høyre på stien mot min gaflinspost for å få en sikker inngang i posten. Det gjør at jeg ikke ser de andre på posten, men halvveis til 6. kommer jeg igjen sammen med Sarina Jenzer og Sina Tommer, men ellers er vi alene. Løper godt videre. Tar noen egne valg, men har god kontakt med de to andre. Gaflet igjen på 9. da jeg drar feltet mister jeg Sina, men ser at Sarina har en annen post enn meg. Bare gaflingen til SIna var lenger, så jeg og Sarina kom oss løs. Jeg dro opp bakkene til 10., men vi stemplet rett etterhverandre der. Opp løpestrekkene over jordet orket jeg ikke å løpe fortere enn Sarina, og hun dro istedenfor litt i fra hele veien. Uansett inn som nr 2, ca 15 sekunder bak Sarina og med en liten luke bakover.

Sandra Schärer løp 2.etappen for mitt lag, og bortsett fra en liten bom på 4. løp hun et godt løp. Sabine Hauswirth avsluttet det hele, og viste seg nok en gang som en god sisteetappeløper når hun starter ut litt bak. Vi kunne dermed juble for bronsemedalje! Min første sveitsiske mesterskapsmedalje.

Bronze medal at the Swiss Champs in Relay together with Sandra Schärer and Sabine Hauswirth! My very first swiss championships medal.
Show comments (0)
 
Schweizermeisterschaft Stafette (03/07/2016) Schweizermeisterschaft Stafette (03/07/2016)