NM langdistanse (08/09/2016)
Category: Competition
Map/area: Fauske
Country: Norway
Discipline: Langdistanse
Distance: 10.14 km
Time: 78:05
Fornøyd med å komme til start og at kroppen ikke protesterte etter 1 ukes forkjølelse. Fortsatt litt tett, men kroppen kjentes brukbar. Manglet litt på farten (ikke så rart etter 1.5 uke uten trening), og merket at jeg ikke var på hugget teknisk. Det ble litt stakato.

Det ble en liten sving inn i førstepost, og på vei til 5. misset jeg traktorslepet i starten av strekket og havnet for langt ned. Litt nøling inn i 6. og traff ikke de steiene jeg hadde tenkt til 9. ellers var løpet til og med passering helt ok. Til 12. post sleit jeg med å forstå hva som gikk opp og ned, men trodde egentlig riktig hele tiden. Inn mot posten fikk jeg det for meg at posten skulle ligge på kollen og klatret opp. Var litt i tvil om jeg var på riktig sted når jeg ikke fant posten, men etter å ha sjekket postbeskrivelsen så jeg jo at jeg måtte ned. Det var lettere sakt enn gjort, veldig dårlig bunn og einekratt. Så endte tilslutt med å løpe rundt for å komme meg ned. Tapte ca 2:30 min på denne bommen. Her gikk lufta litt ut av ballongen, for jeg merket at jeg ikke løp helt fort nok og da har man ikke råd til å bomme. Men løp nå greit videre. Dessverre tråkket jeg over (for første gang noen sinne, æsj) da jeg hoppet ned skrenten til 15.post, og jeg gikk, små haltet til 16. og kjente at foten holdt sånn någenlunde til sistepost, men måtte vøre litt forsiktig.

14.plass 13:38min bak Hausken som vant.

Med ankelen surret inn i kompressjonsbandasje får jeg holde den høyt til i morgen, så får vi se om det blir noe mer løping resten av helgen.
Show comments (0)
 
NM langdistanse (08/09/2016) NM langdistanse (08/09/2016)