NM-sprint finale (03/06/2017)
Category: Competition
Map/area: Hamar
Country: Norway
Discipline: Sprint
Distance: 3.6 km
Time: 13:46
Average HR: 201
Maximum HR: 213
NM-gull og kongepokal!

s-1: ser at første halvdel av strekket er grei, og prøver å få oversikt på langstrekket til neste post mens eg løper fram til skogkanten. Rekker ikke å få oversikt og er for unøyaktig inn i skogen. Runder derfor det jeg tror er det mørkegrønne og ser plutselig opp på en sti. Skjønner at jeg er for langt opp og løper ned og finner riktig mørkegrønt. Runder og finner posten.

1-2: Står i posten litt for å ta ut veivalg, og da jeg bestemmer meg er jeg litt for rask ut, og ender med å måtte snu og løpe litt lengere til høyre for å unngå hagegrønt og forbudt område. Taper ca 15s inn og ut av 1.post. Får opp farta nedover til 2. post, og har god tid til å ta ut strekket til 3.

2-3: Ser Lone på vei til 4., og inn mot posten prøver jeg å lese på 4.strekket. Det ender med at jeg nøler inn i posten, og legger noen sekunder igjen inn i posten.

3-4: Her var det bare å løpe, og kastet et blikk på neste strekk som også så greit ut.

4-5: Greit strekk inn mot arena.

5-6: inn til passering, bare å løpe, ingen utfordringer her. Tar ut veivalg til 7.

6-7: velger å løpe en sving mindre ved å løpe rett fram opp til den forbudte gata, men taper litt på det da man kunne skrådd litt mer ved å løpe sikksakk.

7-8: Var ganske kjapt sikker på at høyre var best her, og jeg så Lone oppe i parken mens jeg runda rundt hekken og gjerde.

8.-9: hipp som happ, så løper gjennom posten.
9-10: tar meg tid til å lese postbeskrivelsne, men ser ikke muligheten til å løpe rett på. Likevel god tid på strekket.

10-11: Syns det ser kronglete ut til venstre og løper til høyre. Det ble litt for langt og jeg tapte noen sekunder her.

11-12: planen var egentlig å løpe korteste vei gjennom smuget, men når jeg nærmet meg så det kronglete ut og jeg endret meg til å løpe rundt til venstre for å da også kunne løpe gjennom posten. Taper noen små sekunder her.

12-13: Best strekktid. Får nok igjen for å løpe gjennomposten og å ha tatt ut veivalget på forhånd. I tillegg visste jeg at det var kort igjen og ikke noe å spare på lenger.

13-14: Syns det så best ut å slippe å krongle og løp venstre. Igjen beste strekktid.

14-15: Tar feil veivalg her, fordi høyre var litt kortere. Jeg løp venstre for å kunne løpe fort gjennom posten, men da jeg måtte inn bak et hus kunne jeg jo ikke det, og det ble snuing på begge veivalgene. Taper 2s

15-16: Bare å løpe på, litt styr ned gata med litt folk inn mot siste og litt å passe på.

16-mål: spurt. Inn til ledelse foran Elise.

Etter litt venting ble det klart at de som startet bak ikke klarte å tukte tida mi, og det ble gull! Karrierens første NM-gull, og i tillegg kongepokal! Så det var stas, og ikke noe jeg hadde regnet med på forhånd selvom jeg hadde som mål om å være med i kampen om den!
Show comments (0)
 
NM-sprint finale (03/06/2017) NM-sprint finale (03/06/2017)