NM mellom finale (09/09/2017)
Category: Competition
Map/area: Skolleborg
Country: Norway
Discipline: Middle
Distance: 4.91 km
Time: 35:30
Average HR: 199
Maximum HR: 209
s-1: kontrollert start, tar meg tid til å se meg rundt og være nøye med retningen. Rett i.

1-2: løper på ut til høyspenten, og er nøye derfra og til posten. Litt usikker de siste meterne, men får posten.

2-3: usikker på veivalg, men velger å løpe ned i det flate bekkeområde for å unngå alle kanter og for å gjøre det lett. Postinngangen var vanskeligere enn jeg hadde trodd og det var bratt og klønete å ta seg inn til posten. Taper nok 15-20s på postinngangen, men bommer ikke.

3-4: Litt usikker ut da jeg ikke så kollen med skrent i starten av strekket, men innser fort at jeg bare må komme meg til høyspenten på retning og ta det derfra. Treffer akkurat underskrenten, og er nøye derfra, men det er diffust og jeg er usikker helt inn i posten.

4-5: Nøye på kurs, men inn mot posten skal jeg liksom få følelse med det grønne søkket, glemmer kompasset og havner nede i den grønne myra istedenfor. Nøler ganske mange meter før jeg skjønner at jeg er for langt nede og kommer meg opp. Kanskje 20s bom her.

5-6: Prøver å være nøye her, og får til det.

6-7: Tenker at om jeg er nøye med retningen, så bør jeg klare å treffe mellom de to dammene, og det gjør jeg. Derfra er posten grei selvom det er flatt.

7-8: Ser litt for mye på kollene ut og ser på feil kolle, og ender derfor for langt til venstre. Får hentet meg inn igjen, men taper 15s antagelig på denne unødvendige svingen. Får taket på det igjen over det lange flateområdet, men er litt usikker inn mot posten. Er sikker på at posten skal ligge ned i det grønne søkket og løper ned dit uten å se meg rundt og stryker rett forbi posten uten å se den. Hadde jeg sett bedre på kartet eller bare sett meg rundt, hadde jeg sett posten som lå før søkket oppe på flata... Finner en annen post nede i grønten og stempler, men ser at koden ikke stemmer, og ser ingen stein heller. Løper opp igjen til kollen, og løper langs med den for å finne ut hvor jeg er. Finner da posten, og taper kanskje 1:15min tilsammen på bommen. Surt.

8.-9. Klarer å ta meg sammen, men løper ekstra sikkert til 9. via noen koller.

9-10: Igjen retning som gjelder, men velger å legge meg litt til venstre for å få myrsøkket før jeg skal inn mot posten og for å vite at jeg skal til høyre når jeg kommer ut av det grønne.

10-11: Løper på tråkka, men følger med på kartet og svinger av da jeg ser posten.

11-12: Passering, hører at de er opptatt av at Hausken er på vei til mål, og får ikke vite hvordan jeg ligger an. Løper over toppen for å være trygg ned i posten, og får den greit.

12-13: Slipper meg litt ned ut av posten, men "glemmer" å rette opp igjen retningen og havner for langt til venstre. Sløvt. Treffer derfor midt på stupet og må runde det og taper 30s. Posten får jeg greit.

13-14: Prøver å være nøye mot nestsiste da det er grønt og dårlig sikt, og tenker at jeg skal løpe nedom myra for å få god inngang. Men nede i myra sliter jeg med å skjønne hva jeg ser og hvor jeg skal, og nøler veldig før jeg endelig skjønner hvor jeg skal opp til posten. Taper igjen 30s.

14-15: Tenker at det bare er rett på som gjelder, men det er vått i myra og etterhvert viker jeg til venstre opp på nesa, men må da krysse bekken tilslutt og der var det ihvertfall skikkelig vått og jeg taper tilsammen 15s på dette strekket! Kjedelig.

Løper i mål som nr 8, men rett bak meg kommer Marte Narum og dermed blir jeg nr 9, 4 s bak 7.plassen. Ganske mange solide strekk (1.-4., 5.-7., 8.-12.), men også en bom (8.) og 3x småbom (5., 13., 14.). Dermed ble det bare et nesten løp og jeg må jobbe videre med å få til et helt godt løp.
Show comments (0)
 
NM mellom finale (09/09/2017) NM mellom finale (09/09/2017)