5.plass på O-festivalen

Det ble en hektisk helg i Norge, med ankomst fredag kveld, o-trening lørdag formiddag, kusine-bryllup lørdag ettermiddag og kveld, O-festivalen langdistanse på Norefjell søndag formiddag, middag med bestemor og bestefar søndag ettermiddag og tilslutt hjemreise søndag kveld. Kreftene var derfor ikke helt på topp på langdistansen, men ved å unngå de store bommene endte det med en 5.plass.

 

 

 

Etter Jukola fikk jeg en god mengdetreningsuke, med blant annet 2-timers tur torsdag, 3x8min-intervall fredag, og 3-timers tur i fjellet lørdag. Det er lenge siden sist jeg har løp mer enn 90 minutter, og det var derfor både uvant og godt på en gang.

Berner Abend-OL (25/06/2014)

Forrige uke ble det blant annet deltakelse i Berner-Abend-OL, før jeg reiste til Norge for å gå i bryllupet til kusina mi. Fordi terrenget på Norefjell så fristene ut, og bryllupet var i Drammen, tok jeg turen direkte til Norefjell etter bryllupet, og fikk noen timers søvn før langdistanse i herlig fjellterreng. Det var mye bakker og mye myr, men fint var det og slett ikke så lett i den diffuse skrålia. Det ble en større miss på andrepost, ellers unøyaktig løping og treig kartlesing inn i noen poster. Med litt for lavt tempo og et hode som jobbet litt saktere enn ellers, ble det 5.plass bak en ellers suveren Kine Hallan Steiwer som vant tiltross for flere bommer.

O-festivalen (29/06/2014)

 

Resultater Abend-OL
Resultater O-festivalen

(Utsikt fra tårnet på Gurten på dagens langtur)