Postàs Cup

 

Resultater med strekktider fra kvalifiseringen.

Resultater med strekktider fra finalen.

 

 Jeg åpnet greit og gikk rett i førsteposten på kvalifiseringen. På andrepost derimot var jeg for unøyaktig med retningen over en rund kolle, og retningsfeilen endte med 2min bom. Derifra og inn løp jeg greit, men jeg dro på meg noen ekstra høydemeter fordi jeg ikke hadde god nok kontroll på hvor jeg befant meg i skrålia. Særlig to av postene ble det en skikkelig sving, og jeg tapte nok hvertfall 30 sekunder på begge. I heatet løp Heidi Bagstevold bra og ble nummer 3, mens det var Minna Kaupi som vant. 13.plassen min holdt akkurat til A-finale plass, men det var mange ting som må gjøres bedre teknisk.
Finalen valgte jeg å ta det litt roligere. Derfor løp jeg moderat for å få skikkelig o-teknisk utbytte av løpe. Teknisk gikk det bedre, men jeg fikk en 2min bom også på denne løypa. Er man for unøyaktig, ser man fort en annen post som ligger på liknende detalj på nesten riktig sted, og sekundene går fort. I mål ble jeg nummer 21, slått med ca 10minutter av Mari Fasting som var best.

 

I dag har det vært langdistanse, men den stod jeg over. De norske som løp, løp bra. Olav Lundanes vant herreklassen, og Elise Egseth ble nummer 2. I morgen er det stafett, og jeg skal løpe første etappe for tredjelaget. Så det blir spennende å prøve seg mot de beste sveitserene og finnene.

 

Kart med gps-veivalg kommer etterhvert, forhåpentligvis i morgen.