Etter VM

VM-sprint (2011-08-16)

Etter mine egne VM-konkurranser(se kart og veivalg fra sprintfinalen over), gikk dagene over fra å være lange og kjedelige til å bli hektiske og egentlig for korte. Man rakk jo ikke å ligge litt på senga engang. Onsdag dro jeg kl 8 opp til Le Revard og løp etappe 3 i publikumsløpene. Kartet kjente jeg fra før etter mange treningssamlinger i området, og jeg visste derfor at det kom til å bli både stygt og vanskelig. Jeg klarte meg brukbart i starten, men det gikk sakte med både kartlesning og løping, og på 5. og 8. glapp kartkontaken og begge steder gikk mange minutter tapt. Etter 8. post gjorde jeg en klassisk feil og hoppet over kortstrekket til 9. og løp rett til 10. Rett før 10. post ble jeg spurt om jeg skulle til kode 58, nei sa jeg og løp videre, fordi jeg skulle jo til kode 87.  Jeg dunket rett i posten, kode 58, sjekket postbeskrivelsen, og ja den var min, så dermed hadde jeg løyet til en fortvilet o-løper. Kode 87 var jo koden til 9. post, men jeg innså aldri feilen her. I mål fikk jeg beskjed om å gå til "problemteltet", og ja jeg var selvfølgelig disket. Altså ikke så stor suksess dagen der på. Deretter ble det mange timer på samlingsplass med langdistanse heiing.

Woc Spectator Races day 3 (2011-08-17)

Torsdag var det hviledag i VM, og jeg løp derfor langtur med Elise Egseth opp til Dent du Chat, en spiss fjelltopp vest for Aix-les-Bains. Etter lunsj dro sprinter'ne til Chambéry for å orde bankettantrekk for hele troppen. Her beviste vi at vi virkelig er sprintere ved å fikse hele oppdraget på under 90 minutter.

 

Fredag var det igjen å reise opp til Le Revard kl 8, og løpe publikumsløp. Denne dagen var jeg skikkelig på hugget, men klarte likevel å gjøre to større parallellfeil som ødela for et ellers solid løp. Endte her på en 2.plass. Deretter heiing på VMs-mellomdistanse og sponsormiddag på kvelden.

WOC Spectator Races day 5 (2011-08-19)

Lørdag var det samme program, men denne gangen var kroppen tung og sliten og jeg klarte ikke å holde ordentlig fokus. Dette resulterte i megabom på et langstrekk og 32.plass. Stafetten var umåtelig spennende, jeg tror det aldri har blitt bommet så mye i en vm-stafett, og en ledelse på en radiopost var raskt snudd til mange minutter bak på neste. På kvelden var det bankett.

WOC Spectator Races day 6 (2011-08-20)

Vel hjemme igjen har jeg fått trent litt og vasket klærne mine, men ellers fint lite. Onsdag løp jeg Abends-OL, en sprint i Burgdorf og i dag løp jeg en o-teknisk trening i Unterwald (Herzogenbuchsee). På sprinten orket jeg ikke å løpe maks, men fløyt gjennom på flytfart.

Abends-OL (2011-08-24)