Seier i Aargauer 3-Tage-OL

 

Etter flere fine turer i Alpene etter vm var det tilbake til hverdagen 1. august. Da tok jeg ut masteroppgaven, som jeg skal levere i slutten av januar. Dermed har jeg vært mye på universitetet den siste 1,5uka. Fredag reiste jeg for å løpe første etappe av Aargauer 3-Tage-OL, i gamlebyen i Rheinfelden (nesten i Tyskland). Jeg startet bra, men etter halvveis gikk jeg på to større bom (2*20sek) og måtte ta til takke med 3. plassen.

Aargauer 3-Tage OL (10/08/2012)

Etter et bad i Hallwilersee lørdag morgen, var jeg klar for andre etappe. Igjen startet jeg brukbart, og de første 5 postene gikk dermed fint. Deretter ble det flere småfeil og noen større, og jeg sleit med konsentrasjonen. Med andre ord ikke noe knalløp, men klatret likevel en plassering fra sprinten og ble nr 2.

Aargauer 3-Tage OL (11/08/2012)

Dermed måtte jeg skjerpe meg søndag for å ha sjans til å slåss om sammenlagtseieren. Jeg lå før start cirka 3 minutter og 30 sekunder bak, og visste at jeg måtte vinne med mer enn det for å kunne dra i land seier'n. Jeg fikk til et teknisk mye bedre løp, og hadde god flyt gjennom hele løpet selvom beina var litt slitne, og det var derfor spennende å se hva det skulle holde til. Tilslutt vant jeg etappen med 4minutter, og kapret dermed også sammenlagtseieren!

Aargauer 3-Tage OL (12/08/2012)

Resultater etappe 1

Resultater etappe 2

Resultater etappe 3