5. i WRE-sprint i Tyrkia

 

Onsdag morgen reiste jeg fra snøen i Sveits og til sanddynene i Tyrkia og traff resten av landslaget der nede. Det ble en økt onsdag og to på torsdag, før det var klart for WRE og skogssprint like i nærheten av hotellet. Jeg var litt spent siden det var veldig lenge siden jeg løp konkurranse sist, og skogssprint er ikke noe jeg har trent mye på.

(foto: Jan Kochbach)

Jeg var usikker på vei til startpost, det var ikke merket godt og det var to poster langs merkingen før startposten faktisk kom. Tok meg i tillegg tid til å være nøye, og jeg tapte rundt 15 sekunder på vei til 1. post uten å bomme. Derfra fløyt det veldig bra, så lenge jeg holdt igjen litt på farta, og det var gøy å se postene komme i mot meg akkurat der jeg ville ha dem. Etter runding var jeg for unøyaktig da jeg skulle finne en liten sti igjennom et tornekratt, og måtte løpe tilbake - tapte 15-20 sekunder på det. Resten av løypa gikk også veldig bra, og jeg ble med det nr 5 totalt, slått med ca 1.5 min av Lena Eliasson som vant. Selv om jeg var langt bak vinneren fikk jeg likevel betalt i form av en god plassering på å løpe teknisk godt.

 

Resultater

Kart

 

I dag løp vi langdistanse i et veldig speselt steinformasjon-terreng i fjellene. Det var så detaljert at kartet måtte trykkes i 1:7500 og løpet mistet dermed WRE-status. Det var også riktig, da det fortsatt var mye som ikke kom tydelig fram av kartet. Jeg tok det med ro på løpet i dag. I morgen venter siste konkurranse-dag med WRE-mellomdistanse i et ganske kupert terreng.