Seier i WRE-mellomdistanse

 

Med fokus på retning og plan startet jeg fokusert og nøye, og fikk de første tre postene bra. På vei til fjerde hentet jeg igjen Mari Fasting som hadde startet to minutter tidligere, og jeg så mye til henne på de neste postene. Jeg fortsatte likevel med mitt, og gikk mer eller mindre rett i alle de 11 første postene. Til 12. var det sti hele veien, og jeg tok for lett på det. Stien var utydelig, og det endte med at jeg fulgte en sti som ikke stod på kartet og kom skeivt. Jeg forstod det da det ikke stemte der jeg ville ha posten, og kom meg til posten med 1 min tidstap.

13. posten bød på et veivalg, og jeg valgte det jeg syntes så kortest og lettest ut. Det var riktig, og jeg hentet inn igjen Mari som ikke hadde bommet riktig like mye på 12. Dermed var vi sammen igjen, men det var jeg som ledet an gjennom passering og ned mot nest siste post. Der ble jeg usikker og lette etter posten for tidlig og Mari smøg seg forbi. I mål var jeg 20 meter bak. Sett bort fra minuttet på 12. og litt nøling til nest siste post var det et "feilfritt" løp, og igjen et løp preget med bestemt teknisk løping. Gøy at det holdt til seier.

 

Resultater

Kart

 

I dag har det blitt en rolig o-teknisk langtur i "park-terreng" og en momentøkt i strand-terreng. I morgen venter en veivalgøkt, før samlingen avsluttes med knock-out sprint her i Antalya i Tyrkia.