Brukbare testløp

 

Etter å ha vært uten løping i tre uker, og nå har drevet med opptrapping de siste 3 ukene, kunne jeg ikke forvente å være med helt foran i kampen om seier'n. Jeg var derfor veldig spent på hvor mye jeg hadde tapt på skadeavbruddet og hvordan jeg stod i forhold til de andre.

Etter langdistansen (som jeg bare løp deler av) kunne jeg konstatere at jeg ikke løp så mye saktere enn Mari Fasting som vant i suveren stil, men at jeg var rusten i veivalgstakingen. Istedenfor å følge planen med å løpe rett på valgte jeg å løpe rundt på sti på begge de to langstrekkene jeg løp for å spare krefter... Litt teit med andre ord. Likevel var jeg nr 7 på første radio kun 3 minutter bak Mari.

På mellomdistansen fulgte jeg planen og løp rett på, på alle strekk (!), og i mål kunne jeg oppsummere med et løp helt uten postbom. Likevel var jeg på feil rygg på langstrekket til 7. som førte til mye nøling og 50 sekunder tidstap. I tillegg nølte jeg en del på 1. og 3. post. På siste halvdel av løypa ble jeg løpt fra med ett minutt til av Mari Fasting som løp suverent best på denne delen av løypa. Selv ble jeg altså nr 7, rundt 2 minutter bak Mari som vant igjen. Alt i alt var jeg litt for treig fysisk og teknisk til å være med i teten, men det måtte jeg nok regne med utfra forutsetningene.

 

Oppsummert er jeg godt fornøyd med den tekniske gjennomføringen (0 postbom), og med at jeg fysisk ikke er så langt bak. Nå skal jeg slappe av i morgen med kun rolig trening, før det på torsdag blir en god sprintøkt med landslaget i Vikersund. På lørdag venter NM-sprint og søndag norgescup i mellomdistanse. Resten av uka blir det alternativtrening og ferie hjemme i Nordkisa.

 

GPS lang

Resultater mellom

GPS mellom