26.plass på Venla

 

Emma Andersson åpnet ballet, men gjorde noen misser underveis i tillegg til at hun uttalte etter løpet at løpsfarten hennes ikke var som tidligere år. Hun kom inn til veksling som nr 83, 7:30min bak tet. Jeg løp andreetappe og åpnet bra, men med bom inn i 3.post og 6.post, i tillegg til at jeg leste til post seks ut av post fire, ble det ikke noen god etappe fra meg. Jeg tok likevel inn ca halvminuttet på teten og løp oss opp til en 44.plass. Fysisk var løpet mitt også litt for svakt.

 

Maria Magnusson fikk derimot til et godt løp, og fikk 8. beste etappetid. Hun løp oss videre opp til en 22.plass, og var veldig godt fornøyd med egen innsats. På sisteetappe hadde vi australienske Hanny Allston som, etter noen år med marathon-satsing, og deretter noen år helt uten satsing, i år har funnet veien tilbake til orientering. Et veldig hyggelig comeback! Hanny har ikke glemt hvordan man orienterer, og gjorde sine saker veldig bra på sisteetappe. Dessverre mistet hun kontrollen inn i en post mot slutten av etappen, og måtte legge igjen noen minutter der. Fra siste til mål vant hun spurten mot Lidingö og løp oss inn til 26.plass.

 

Selv om vi sikter høyere enn 26.plass var vi ikke bedre i år, men stemningen i laget var det likevel ingenting å klage på, og til neste år skal vi stille sterkere! Andrelaget til SAIK løp veldig bra og ble nr 48., mens tredjelaget ble nr 203. Herrelaget reiste kjerringa fra tiomila, og løp inn på en god 58.plass.

 

Resultater Venla
GPS-tracking andreetappe