2.plass på mellom!

 

 

Gårsdagens sprint ble dårlig for meg med to store feil på slutten, rot i startøyeblikket ved at jeg klarte å rive kartet i to og måtte få nytt kart, og litt dårlig veivalg til andrepost. Det ble en beskjeden 19.plass.

 

I dag var jeg klar for å gjøre en skikkelig jobb teknisk, og være aktiv med kompasset. Det viste seg å være en god taktikk, og jeg fant alle postene der jeg ville ha dem. Første runden gikk mer eller mindre feilfritt, men jeg følte jeg måtte kjempe for å holde farten oppe. Det var derfor veldig godt å høre at jeg løp fort nok på passering. Jeg passerte på 3.plass 5 sekunder bak ledende Alva Ohlsson.

 

Ut på andrerunden var jeg sliten, og ut av den første posten var jeg ikke nøye nok med retningen ut, og løp over en kolle mer enn nødvendig og fikk ikke løpt på sti i starten av strekket. Jeg klarte å ta meg sammen og resten av løypa gikk fint. Inn mot mål fikk jeg høre at det var svært tett, så jeg spurtet det jeg kunne. Det holdt til andreplass bak Alva Ohlsson, og 4 sek foran Josefin Engström. Fornøyd!

Deilig å få til et godt løp etter skadeproblematiken i vinter/vår, og fint å se at farten begynner å komme seg opp på et brukbart nivå igjen. Nå blir det en hviledag før vi skal løpe langdistanse på lørdag.

 

Resultater sprint

GPS sprint

Resultater mellom

GPS mellom