Treslagstaffel

I helgen løp jeg den sveitsiske stafetten Treslagstaffel sammen med Remo Ruch og Michael Dubach. Stafetten bestod av seks etapper og hvert lag hadde tre løpere. Det vil si at vi løp to etapper hver. Vi løp bra gjennom hele stafetten og var hele tiden blant de tre beste lagene, men ble dessverre disket for manglende stempling. Uansett en morsom stafett!

 

 

 

 

 

Remo løp 1. og 4. etappe, og etter 1.etappe sendte han meg ut litt bak Judith Wyder og sammen med Julia Gross. Vi kom alle tre ganske kjapt sammen, og hadde følge til rett før passering av arena. Jeg hadde her annen gafling enn de to andre, og måtte ned en bratt li og noe grønt for å hente en post, og opp igjen samme vei. Havnet derfor rundt minuttet bak de to andre inn til runding. Til Julia klarte jeg å holde avstanden, mens Judith vekslet 2min foran meg.

(Bildet er lånt hos www.solv.ch)

Michael løp solid på 3. etappe, og det samme gjorde Remo på 4.etappe, og jeg gikk ut noen minutter bak Julia, men sammen med Judith. Derfor ble det igjen en tett kamp i starten av etappen, og fram til 8. post løp vi sammen. Der fikk jeg en liten sving på 15sek og Judith fikk luke. Denne luka klarte jeg aldri å lukke, og Judith forsvant ved 10. post. I mål hadde jeg hold avstanden til Julia, men Judith hadde løpt fra meg med 2 minutter. På siste etappe løp Michael bra, og vi løp i mål som 3. lag, men da SI-brikken ble lest av manglet det en stempling og vi ble isteden disket. Synd, men fortsatt en veldig morsom stafett! Kanskje vi prøver igjen neste år?!

 

Ellers startet jeg orienteringssesongen allerede 12. januar, med sprint i Opfikon (Zürich). Der løp jeg et teknisk solid løp, men manglende løpsfart gjorde at jeg måtte se meg slått med 2 minutter av Simone Niggli. Fredag 17.januar løp jeg Bern By Night i Burgdorf, og med over 100 (!) løpere på startstreken ble det en morsom opplevelse. Fysisk hang jeg ikke helt med, men fikk igjen til en solid teknisk gjennomføring. Uansett virker det foreløpig som at beina tåler den økende belastningen, og jeg kjenner framgang for hver hardøkt jeg løper! Det er motiverende, og nå gjelder det bare å være litt tålmodig så kommer nok løpsformen etterhvert!

 

Resultater Treslagstaffel
Resultater sprint Opfikon
Resultater Bern By Night

Kart fra alle løpene