Forkjølelse og regn i Portugal

En uke samling i Portugal er over, og kort oppsummert ble den preget av forkjølelse og masse regn. Jeg fikk likevel løpt nesten alle øktene jeg hadde planlagt, men dessverre helt rolig fordi forkjølelsen ikke ville slippe taket i løpet av uka.

 

 

 

 

 

Jeg reiste ned til Portugal søkk forkjøla, men med håp om at jeg skulle få trent bra i hvertfall andre halvdel av samlingen. Etter to dager uten trening (og dermed ingen konkurranse lørdag), startet jeg med å jogge rolig gjennom to økter på mandag i nærheten av Coruche, det gikk fint, og tirsdag ble det en økt til. Tirsdagen var særdeles våt og det ble derfor bare en økt. Onsdag reiste vi til Evora og løp to økter der, en korridor og en langdistanseøkt. Særlig langdistanseøkta gikk bra.

 

Kart mandag økt 1 og 2
Kart tirsdag økt 1
Kart onsdag økt 1 og 2


Cork tree land - åpent og svært raskt

Torsdag ble det to økter i Coruche, intervall og sprint (begge rolig), og fredag sprint og mellomdistanse i Evora. Lørdag avsluttet jeg samlingen med mellomdistanse i Lamarosa i nærheten av Coruche. Der fikk vi også selskap fra Halden. Deretter bar det rett til flyplassen og hjem til Bern. Forsatt forkjøla, blir det nå noen rolige dager før jeg satser på å trene normalt igjen i løpet av uka.

Evora - vått!