Natt-SM og 2.Nationaler

I helgen følte jeg meg frisk nok til å stille opp i både sveitsisk mesterskap i nattorientering lørdag og i den nasjonale mellomdistansen søndag. Tøft program med to konkurranser rett etter hverandre, og derfor svært positivt at kroppen spilte på lag.

 

 

 

 

 

 

På lørdagens natt-SM var det fellesstart, jeg lot meg stresse litt for mye i starten og gjorde flere små feil på de første 6 postene. Deretter gikk det mye bedre, men ble løpende mye alene. Litt surt å ikke ha følge lenger, men fornøyd med å komme i mål med vel gjennomført løp (løpstid: 75min). Vant gjorde Ines Brodmann foran Simone Niggli og Sarina Jenzer (løpstid 60min).

 

Resultater
GPS

 

6 timers søvn og en dusj senere var jeg tilbake på samme sted for å løpe mellomdistanse (kort pause!). Beina var ikke uventet slitene, men kroppen kjentes fortsatt frisk, og jeg forsøkte å løpe som om jeg ikke var sliten. Fikk til et godt teknisk løp, og må derfor si meg fornøyd med gjennomføringen. Fysisk løp jeg så fort jeg kunne, det holdt tiil en tid 8 min bak vinner Simone Niggli og 6 min bak andreplassen (Rahel Friedrich).

 

Resultater
GPS

 

Selv om jeg var langt bak de sveitsiske landslagsjentene er jeg godt fornøyd med at kroppen føltes bra og orket å fullføre to konkurranser på to dager. Nå håper jeg at jeg kan øke treningsmengdene og få lagt inne en skikkelig blokk med trening i april. Neste på konkurranse-programmet blir 3. Nationaler i Øst-Sveits neste helg.