Sieg in Gurten Abendlauf

I går stilte jeg til start i motbakkeløpet Gurten Abendlauf og stütz.be's Whitebull Challenge, 4.65km med 343m stigning med start ved foten av Gurten og mål på toppen. Jeg hadde ingen sjans på å bli Whitebull, men klarte å dra i mål seieren i dameklassen på 24:21min.

 

 

 

Mens verdenseliten i orientering gjør opp om EM-medaljene i Portugal trener jeg på hjemmebane. I går var det motbakkeløp på programmet, og siden den interne Whitebull Challenge var innlagt i dette bakkeløpet var det en god gjeng orienteringsløpere på startstreken. (Artikkel om løpet på stütz.be's hjemmesider).

Jeg løp kontrollert, og tok først ledelsen blant damene etter 1/3 av løpet. Kjente meg forholdsvis sterk og klarte å holde tempoet oppe de siste 2/3 også, og selvom jeg ble spurtslått av en herreløper som jeg trodde jeg hadde klart å kvitte meg med, var jeg godt fornøyd med egen innsats! Seier blant damene og bare knappe 3 sekunder bak Sarina Jenzers løyperekord (?) fra 2012. Blant guttene vant Gabriel Lombriser og dro derfor også i land Whitebull-seieren og løyperekorden blant herrene (19:35min).

 

Resultater (kommer etterhvert)