4. og 6.plass i Zermatt

Etter lørdagens sprintprolog i Swiss-O-Week i Zermatt i Sveits, der jeg ble nr 11, ventet fjellterreng på høy høyde mandag og tirsdag. Beina og kroppen tålte høyden bra, og jeg fikk til to gode konkurranser også teknisk. Spesielt mandag var jeg nærme vinneren, Simone Niggli, på en 4.plass, mens jeg var litt lengre bak på en 6.plass tirsdag.

 

 

 

 

 

I fantastisk fint fjellterreng var det morsomt å løpe selvom det regnet både mandag og tirsdag. Mandag løp jeg mer eller mindre feilfritt, men det ble et lite minutt på 12.post i den tjukke tåka som kom inn over terrenget på slutten av løpet mitt. Med litt over 2 minutter opp til vinneren Simone Niggli, holdt løpet mitt til en overraskende god 4.plass bare 8 sek fra pallen, i et sterkt startfelt! Gøy å se at jeg er så nærme, og et klart skritt i riktig retning!

SOW Etappe 2 (21/07/2014)

På tirsdag var det lettløpt og teknisk lettere enn mandag, og selvom jeg løp et godt teknisk løp var jeg lengre bak Simone Niggli enn på mandag. Jeg endte tilslutt på en god 6.plass litt over 5 minutter bak. Fysisk gikk det tungt de første 5-6 postene pga litt dårlig oppvarming, men deretter følte jeg meg pigg. Teknisk var det lettere enn jeg hadde trodd og jeg var nok litt for forsiktig inn i postene. På slutten gikk jeg på en liten feil, da jeg løp feil søkk nedover mot 18.posten. Jeg reddet meg inn igjen ganske fort, og tapte derfor ikke så mye. Løpet viser at jeg har litt å gå på fysisk fortsatt, men jeg er uansett fornøyd med gjennomføringen!

SOW Etappe 3 (22/07/2014)

På dagens hviledag tok vi gondol opp til "Trockene Steg", men ga opp Kleine Matterhorn da det var altfor mange som ville det samme. Deretter syklet vi fra Schwarzsee (samlingsplass mandag) og ned igjen til Zermatt. Selvom jeg kjørte på ganske breie grusveier var det vanskelig nok og bratt nok for meg som ikke har så mye erfaring som terrengsyklist. Det var mye løs stein og grus, men jeg kom meg helskinnet ned igjen, og må si meg fornøyd med på min første tur på terrengsykkel med 1000 høydemeter nedover.

Utsikt fra "Trockene Steg" mot Breithorn.


Utsikt mot Matterhorn fra Schwarzsee hvor vi startet sykkelturen.

Halvveis nede fra Schwarzsee.

 

Resultater prolog, etappe 2 og 3.