Sieg in Aargauer 3-Tage-OL

I år, som i 2012, vant jeg sammenlagt i Aargauer 3-Tage-OL! Konkurransen bestod av en sprint, en forkortet langdistanse, og en jaktstart, og er Sveits eneste fler-dagers-løp som arrangeres hvert år. Jeg startet med et rotete og dårlig løp i sprinten fredag (5.plass), men deretter gikk det bedre, og jeg vant de to siste konkurransene, og dermed også sammenlagt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fredag var det sprint i Lenzburg, en morsom sprintby egentlig, men jeg kom aldri inn på kartet og det ble dermed et rotete løp. 5.plassen var helt ok siden det var bare internasjonalt gode løpere foran meg: (Judith Wyder, Lina Strand, Rahel Friedrich og Elena Roos).

Aargauer 3-Tage OL (08/08/2014)

Lørdag var det forkortet langdistanse (6.9km med 325m stigning). Jeg løp et godt løp med god flyt. Gjorde en bom og noe småprik, men alt i alt er jeg fornøyd. Løpet holdt til seier med ca 3 minutter. De som var foran meg på resultatlista fredag var kun med på sprinten og var ingen trussel i sammendraget. Terrenget var typisk mittelland med mye opp og ned, og mye "fint" tornekratt.

Aargauer 3-Tage OL (09/08/2014)

Søndag var det jaktstart etter sammenlagttiden fra fredag og lørdag. Jeg fikk dermed starte først med knappe 4 minutter forsprang. Jeg løp igjen et teknisk stabilt løp, selvom jeg var for redd for det grønne til 4.post, og bommet litt på 6. post. Med det holdt jeg konkurrente på avstand, og vant både etappen og sammenlagt.

Aargauer 3-Tage OL del 1 (10/08/2014)

(del 1)

Aargauer 3-Tage OL del 2 (10/08/2014)

(del 2)

 

Resultater
Media-sak lørdag og søndag
I Aargauer Zeitung søndag og mandag

 

Etter Zermatt hadde jeg en runde med halsbetennelse som satt i en ukes tid, men nå kjennes det som at jeg er på gang igjen. Framover venter sveitsisk mesterskap i stafett sammen med OL Norska, før jeg setter nesa mot Göteborg og Euromeeting.